INFO 3. Usuwanie listy dokumentów usuniętych lub rezerwacji
W celu zbiorczego usunięcia informacji należy w menu Narzędzia > Konfiguracja > Pozostałe > Czyszczenie historii wybrać odpowiednią opcję.
Uwaga! Program czyści listy rezerwacji i dokumentów usuniętych do 2 dni przed aktualną datą.
Twoja odpowiedź pomoże nam udoskonalić tę usługę. Jesteśmy bardzo wdzięczni za opinie.




Powered by LiveZilla Website Chat Software