INFO 3. Usuwanie listy dokumentów usuniętych lub rezerwacji
W celu zbiorczego usunięcia informacji należy w menu Narzędzia > Konfiguracja > Pozostałe > Czyszczenie historii wybrać odpowiednią opcję.
Uwaga! Program czyści listy rezerwacji i dokumentów usuniętych do 2 dni przed aktualną datą.
15 z 16 uznało to za pomocne.   




Powered by LiveZilla Website Chat Software